skip to Main Content

Promovare online

Ai un site frumos dar clienții îți lipsesc? Este momentul să începi promovarea online. Departamentul nostru online este specializat pe promovare pay per click (PPC) pe cele mai importante platforme de profil.

Fie că vorbim de obiective de conversii, de afișări, de engagement sau de click, de Google Ads, de Youtube sau de Facebook, Instagram sau Tik Tok, specialiștii noștri sunt aici. Sau poate îți plac influencerii, sau vrei să fii prezent cu bannere pe cele mai importante site-uri din țara noastră, te putem ajută și cu acest lucru.

Google Ads este, în momentul de față, una dintre cele mai eficiente modalități de promovare online, mai ales dacă ai un magazin online. Google Ads, în combinație cu o strategie de SEO și content bine pus la punct, reprezintă secretul rezultatelor excelente ale concurenților direcți din nișa ta de business și tocmai de aceea trebuie să devină și strategia ta de cursă lungă.

Facebook Ads îți oferă oportunitatea extraordinară de a intră în contact cu o audiență vastă, la care ar fi mai greu să ajungi prin alte strategii de marketing online. În plus, Facebook Ads permite o țintire avansată a publicului, care îți oferă avantajul de a putea alege audiența în funcție de criterii foarte specifice și de a construi astfel o strategie publicitară perfectă.

Atunci când implementăm pentru tine o campanie Facebook Ads ne asigurăm că analizăm în prealabil toate variabilele de business și că în baza acestora configurăm o campanie profitabilă, care să te ajute să obții conversii, adică rezultate de business reale.

Concluzia? Îți vom face vizibile produsele și serviciile pe care le vinzi exact acolo unde își petrec timpul peste 10 milioane de români și tot atâția potențiali clienți pentru tine.

Sau poate îți plac campaniile de bannere sau vrei să folosești și tu programaticul, serviciul care urmărește targetat utilizatorul.

Avem multe să îți spunem despre promovarea online, așteptăm să ne contactezi pentru a-ți spune despre toate lucrurile minunate pe care le putem face.

Alte servicii

PR & Comunicare

Comunicate de presă, organizări de evenimente și orice tip de comunicare online sau offline sunt specialitatea noastră. Comunicarea unei firme în exterior este extrem de importantă. Fie că vorbim de…

Social Media

Cu peste 12 milioane de utilizatori în Romania, Facebook este o sursă extraordinară de awareness. Postările tale pot ajunge în dispozitivele a milioane de români. Pentru asta, ai nevoie de…

Servicii SEO

Dacă vrei să îți crești site-ul din punct de vedere organic, ai ajuns unde trebuie. Dacă scrii pe Google un cuvânt cheie care exprimă esența businessului tău, ești în primele…

Back To Top
Search