a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudanti.
a
Follow Me
Sorry, no posts matched your criteria.

Search

some text

SUS
Servicii – Tonica Group
13480
page-template-default,page,page-id-13480,page-parent,eltd-core-1.1.1,awake child-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-classic,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Lucram cu tine, pentru tine

Inca de la infiintare, in anul 2004, am pornit la drum cu dorinta de a transforma fiecare client intr-un partener fidel, mizand pe modul de lucru transparent si implicat. Rezultatele obtinute ne-au demonstrat ca performanta si calitatea oferite reprezinta o reteta de succes.

Pentru ca suntem o agentie de publicitate full-service, cu capital romanesc, avem avantajul cunoasterii profunde a specificului local. Asiguram servicii de publicitate, relatii publice si comunicare, mass-media, marketing online, productie, web design, social media, creatie si business, in concordanta cu obiectivele clientilor nostri. Impreuna putem mai mult!